Истини и заблуди за “Сириус-Д“

Посещения: 50969

Тук ще споделим някои срещнати от нас и наши клиенти заблуди и неистини за и около “Сириус-Д“.
Споделяме ги в стремежа да бъдем честни, въпреки че можем да засегнем парични и други интереси.

1. Храна или лекарство?

"Сириус-Д" е храна и съдържа само естествени хранителни вещества.

По тази причина в тесния смисъл на думите в Закона за лекарствените продукти в хуманната медицина “Сириус-Д“ не е “лекарствен продукт“ и не може да претендира за “лечебен ефект“ .

Но!

Медицината от хилядолетия успешно лекува с храни, въпреки че нито една от тях не е кръстена “лекарствен продукт“.

Основателно Хипократ е казал: "Храната да бъде ваше лекарство и лекарството - ваша храна".

“Сириус-Д“ е уникална диетична храна с широк спектър на действие, но не замества рационалното хранене!

2. Дозировка!

Дозира се индивидуално, според килограмите телесно тегло, сложността на случая, силата на страданието, спешността му (необходимост от оперативна интервенция, силни болки, изтощени индивиди).
При тежки случаи дозите са по-високи. При хронични случаи и профилактично - дозите са умерени. Може да се започне първия месец с по-висока доза, за да се скъси времето за натрупване.

Обикновено се препоръчва тримесечен прием за явен и траен резултат.

Но! Известни са ни неединични случаи на хора с много добри резултати, получени от кратък прием на общо 3-5 опаковки. Това не означава, че ако след третата опаковка нямате ефект, "Сириус-Д" не Ви действа!

Проявата на възстановителния ефект зависи от специфичната биохимия на индивида. Имаме случаи, при които 6 опаковки повлияха средно тежки и продължителни състояния.

Имаме случаи и на 3-месечен прием с твърдението, че няма ефект. Но след спирането му установиха, че докато са го приемали, са се чувствали по-добре. Това бяха все сложни случаи с много органни проблеми. При такива е желателен по-продължителен прием. Слушайте организма си!

3. Продължителност на прием!

Препоръчва се тримесечен курс на прием за да се натрупа и достигне до видим и осезаем резултат. Но след това продуктът не трябва да се спира!

Познаваме случаи на явно подобрение още първата седмица. Има случаи на липса на резултати и след третия месец. Познаваме и хора, които го приемат за профилактика много продължително време.

По данни на наши клиенти има случаи на трайни оздравителни резултати само с 3 опаковки.

Следете състоянието си, вслушвайте се в собствения си организъм докога да приемате продукта.

4. Показания и противопоказания

По принцип "Сириус-Д" е естествен хранителен продукт и няма противопоказания. Може да се комбинира с всякакво хранене и прием на лекарствени продукти!

От събраният ни опит: Желателно е, ако “Сириус-Д“ се приема само с вода. За деца и капризни индивиди се допускат малко натурален сок без захар.

Канелата и ванилията могат да понижат кръвното налягане и кръвната захар, но в продукта те са в незначителни количества. Един от бързите резултати при доста приемащи го е регулиране на кръвното, не намаляването му, а естественото му коригиране.

Въпреки, че храната възстановява стомашната лигавица, има случаи на леко стомашно дразнене при чувствителни пациенти с изявени стомашни проблеми. Най-вероятно е от добавките Куркума или Канела. Ето защо за деца се препоръчва "Сириус-Д" с ванилия - "Сириус-Д Лайт"

 

5. Разпространение

- Виждали сме табелки на ГЕНЕРАЛНИ разпространители за цяла Европа.

- Чували сме и обяви на ЕДИНСТВЕН официален разпространител.

- Има и ОРИГИНАЛЪТ, което навежда съзнателно и несъзнателно, че другите НЕ СА оригинали.

- Във вестниците има рекламни статии подписвани от “ГЕНЕРАЛНИЯ ДИРЕКТОР“. Такъв назначен няма.

- "ДИРЕКТНО ОТ СКЛАДА НА ПРОИЗВОДИТЕЛЯ" е измишльотина! Всички истински дистрибутори вземат от производителя, който извежда продукта от склада си, но в склада не може да бъде пуснат външен човек, затова няма как да вземат "директно от склада"! :)

- Масово се обявява "ОТ ПРОИЗВОДИТЕЛЯ".

--- Всъщност има един производител и официални дистрибутори, сключили договор с производителя.

Всички купувачи искат да имат гаранция, че купуват оригинал.

Ние имаме договор за разпространение и даваме гаранция, че Ви продаваме "Сириус-Д" във вида, в който ни го е предоставил производителят на оригиналния "Сириус-Д" - проф. Димитров.

6. Панацея!

Съставът на "Сириус-Д" е такъв, че действа уникално върху съединителната тъкан. А тъй като тя е голям процент от човешкия организъм, то могат да бъдат повлияни много проблеми едновременно. Но да се твърди, че "Сириус-Д" е панацея, е твърде дръзко, защото една панацея задължително трябва да премахне всички органни проблеми.

Въпреки, че има данни за учудващи ефекти и необясними резултати (виж Отзиви), няма данни за цялостно идеално възстановяване при всички! Който ви обещава това със сигурност ви лъже!

"Сириус-Д" няма да повлияе трайно на проблеми, които постоянно предизвиквате с нездравословен начин на живот.

Например, на въпроса дали "Сириус-Д" понижава висок холестерол? Отговорът е: Може да повлияе резорбцията и детоксикацията, но ако продължавате с приема на тежки мазнини и много въглехидрати, ефектът ще е временен.

Ще постигнете значителни успехи, ако промените начина си на живот към по-здравословен.

Бъдете причина и условие, а не пасивен мърморко! :)))

7. Гаранция за лечение

Досега не сме чули за лекар и производител, които дават гаранция за лечебно действие на “лечебно средство“. Не могат да я дадат, дори и да искат, а и не им е изгодно. Никой не иска и не очаква гаранция за “лечебно действие“ на храни (като месото, млечните произведения, растителните). Затова няма основание да се иска гаранция за лечебно действие и на “Сириус-Д“. Въпреки това, тъй като храната "Сириус-Д" е изпитвана много през годините в лабораторни и клинични условия, както и в ежедневния здравословен подход, то неоспоримите данни са за "поне някакво подобрение".

Известни и документирани са редица успешни приложения на храната и извън България.

8. Мистиката!

В мрежата се срещат обяснения за мистичността на "Сириус-Д", за чудодейното му действие, именувано като ''матрицата на живота'',  обяснения за "древен код на изцелението", за подпомагащата му роля при възнесението, влизането в новата епоха и т. н.

Световната история показва, че всички светци са постигнали светостта (и възнесението си) с пост, скромна растителна храна, чистота на мисли, чувства и действия.

За съжаление не познаваме храна и продукт, които биха осигурили святост и възнесение. :-)

9. Предпоставки за успешното действие на “Сириус-Д“ (От събраният ни опит)

За да подобрите и ускорите действието на “Сириус-Д“, ви препоръчваме да комбинирате приема му с пълноценно разделно хранене. При него организмът ви ще може да усвоява значително повече и по-добре, без да се натрупват много отпадни продукти за детоксикация. Това ще осигури достатъчно енергия за протичането на по-бърз възстановителен процес. А след пренастройката на организма и възвръщане на естественото равновесие, ще отпадне необходимостта да приемате “Сириус-Д“.
Ако организмът ви
не усвоява белтъчините от обикновената храна и/или не синтезира необходимите му аминокиселини, ще е наложително да продължите с приема на лесноусвоимите елементи от “Сириус-Д“.
При сериозен дисбаланс на системи и органи, е добре ежедневно да правите разчет на количеството и качеството на приеманите белтъчини и да коригирате недостига своевременно. Ако имате
недостиг на
витамин С и сяра е препоръчително да засилите приема на храни, които ги съдържат, защото витамин С и сярата участват в синтеза на белтъчините.

Резултатът от прилагането на разделно или балансирано хранене ще е подобреното усвояване, което ще се отрази положително на здравето ви и на джоба ви.